Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Maksapasteija

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Maksapasteijaa ei ole lainkaan vaikea tehdä itse. Se sopii hyvin joulupöytään, mutta sitä voi tehdä vuoden ympäri joko alkupalaksi tai voileivän päällysteeksi.

  • Ruokavalio: Gluteeniton

Neljälle

  • 400 g sianmaksaa
  • 1 sipuli
  • 1 pieni purkki anjovisfileitä
  • 2 munaa
  • 1 dl kermaa
  • ½ dl vehnäjauhoa
  • 1 tl suolaa
  • 2 maustemittaa mustapippuria
  • ½ tl murennettua timjamia

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Leikkaa maksa palasiksi ja sipuli lohkoiksi. Valuta anjovikset.

2. Hienonna maksa, sipuli ja anjovis monitoimikoneessa tasaiseksi seokseksi. Riko joukkoon munat ja lisää kerma, jauho, suola ja mausteet. Pyöritä niin, että kaikki ainekset sekoavat hyvin.

3. Kaada seos voideltuun uunivuokaan. Paista noin 1 tunti.

Lisää aiheesta:

Täytetyt sipulitJoulun maksapasteijaVihreä timbaali kinkullaKlassinen LindströminpihviBroilerinmaksapasteijaItse tehty maksapasteija
MaksapasteijaLisäkeruoatLiharuokaGluteenitonJouluPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Maksapasteija
  • 19.01.202311:16
    Lisäkeruoat

    Hilja-mummin maksapiiras

  • 15.12.201707:27
    Jouluruoka

    Nopea kananmaksapatée joulupöytään

  • 18.02.201300:00
    Joulu

    Joulupasteija

  • 18.02.201300:00
    Välipalat

    Herkkupalat

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Joulun maksapasteija