Makrillia vihreällä pedillä
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5679190/landscape16_9/515/290/ac378c3140a609da66f58533228ba334/Bi/934248-5394.jpg)
Julkaistu
Tämä on hyvä ruokalaji, jos sinulla on kiire.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Kolmelle-neljälle
- 3 savustettua makrillia
- 2 pkt pakastettua lehtipinaattia
- 1 tl raastettua muskottia
- voita
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Sulata pinaatti ja pohjusta sillä voideltu vuoka. Laita päälle muutama voinokare ja ripottele päälle muskottia.
2. Laita kalat pinaattipedille ja peitä vuoka foliolla. Laita uuniin n. 15 minuutiksi niin että kalat ovat kokonaan lämmenneet. Tarjoile vastakeitettyjen perunoiden kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka