Tämä on hyvä ruokalaji, jos sinulla on kiire.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Kolmelle-neljälle
- 3 savustettua makrillia
- 2 pkt pakastettua lehtipinaattia
- 1 tl raastettua muskottia
- voita
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Sulata pinaatti ja pohjusta sillä voideltu vuoka. Laita päälle muutama voinokare ja ripottele päälle muskottia.
2. Laita kalat pinaattipedille ja peitä vuoka foliolla. Laita uuniin n. 15 minuutiksi niin että kalat ovat kokonaan lämmenneet. Tarjoile vastakeitettyjen perunoiden kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!