Makkara-kasvispasta
Pasta on oivallista ja edullista arkiruokaa. Maistuvan makkara-kasviskastikkeen kera se valmistuu vain 1,60 eurolla annosta kohden.
- Ruokavalio: Kevyt, Laktoositon
Ainekset
- 1 rkl öljyä
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 2 porkkanaa
- 1 tl basilikaa
- suolaa
- vastajauhettua mustapippuria
- 4 rkl tomaattisosetta
- 4 dl vettä
- 0,5 rkl öljyä
- 1 lenkkimakkara
- 1 pussi (200 g) vihreitä papuja
- 400 g pastaa
Valmistusohje
Keitä pasta pakkauksessa olevan ohjeen mukaan, mutta vähennä keittoajasta kaksi minuuttia.
Kuullota öljyssä hienonnetut sipulit ja viipaloidut porkkanat. Lisää basilika, suola, pippuri sekä tomaattisose ja kuullota vielä hetki. Lisää vesi ja hauduta viisi minuuttia.
Ruskista lenkkimakkaran palat öljyssä ja lisää ne kastikkeeseen. Sekoita joukkoon pavut ja hauduta vielä viisi minuuttia. Sekoita lopuksi pasta joukkoon ja tarkista maku.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria