Maissiräiskäleet
Näiden maissiräiskäleiden ohje on peräisin Sudanista. Taikina sekoitetaan jo paistamista edeltävänä päivänä. Taikinaan käytetään maissijauhoja, ei maissitärkkelystä.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
4 annosta
- 4 dl maissijauhoa
- 1/4 tl suolaa
- 6 dl maitoa
- 3 rkl voita paistamiseen
Valmistusohje
1. Vatkaa jauhot ja suola sekä puolet maidosta tasaiseksi taikinaksi. vatkaa joukkoon loput maidosta ja anna taikinan seistä viileässä seuraavaan päivään.
2. Kuumenna paistinpannu ja sulata siinä hieman voita. Kaada taikinaa pannulle ja paista, kunnes taikina on hyytynyt. Käännä räiskäle ja paista toiselta puolelta. Nosta räiskäleet lämpimälle vadille ja tarjoile heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka