Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Maissiräiskäleet

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka, Kasvisruoka

4 annosta

  • 4 dl maissijauhoa
  • 1/4 tl suolaa
  • 6 dl maitoa
  • 3 rkl voita paistamiseen

Valmistusohje

1. Vatkaa jauhot ja suola sekä puolet maidosta tasaiseksi taikinaksi. vatkaa joukkoon loput maidosta ja anna taikinan seistä viileässä seuraavaan päivään.

2. Kuumenna paistinpannu ja sulata siinä hieman voita. Kaada taikinaa pannulle ja paista, kunnes taikina on hyytynyt. Käännä räiskäle ja paista toiselta puolelta. Nosta räiskäleet lämpimälle vadille ja tarjoile heti.

Näiden maissiräiskäleiden ohje on peräisin Sudanista. Taikina sekoitetaan jo paistamista edeltävänä päivänä. Taikinaan käytetään maissijauhoja, ei maissitärkkelystä.

Lisää aiheesta:

PannuleivätNopea raparperipiirasLettutaikinaFriteeratut sipulirenkaatMaissikakkusetSudanilaiset maissiohukaiset
Suolaiset letutVälipalatAlkuruoatKevytKananmunatonGluteenitonKasvisruokaKeventäjätPääruoatKasvisruoka

Tuoreimmat aiheesta

Suolaiset letut
  • 26.05.202013:12
    Klassikkoreseptit

    Veriletut ja puolukkasalsa – Henri Alénin helppo resepti

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Perunaohukaiset paistetun pekonin ja puolukoiden kera

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Sipuli-mätiohukaiset

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Rapea raakaperunaohukainen muikunmädin kera

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Ohukaisia katkaravuilla hollandaisekastikkeessa