Maissiräiskäleet

Näiden maissiräiskäleiden ohje on peräisin Sudanista. Taikina sekoitetaan jo paistamista edeltävänä päivänä. Taikinaan käytetään maissijauhoja, ei maissitärkkelystä.

4 annosta

  • 4 dl maissijauhoa
  • 1/4 tl suolaa
  • 6 dl maitoa
  • 3 rkl voita paistamiseen

Valmistusohje

1. Vatkaa jauhot ja suola sekä puolet maidosta tasaiseksi taikinaksi. vatkaa joukkoon loput maidosta ja anna taikinan seistä viileässä seuraavaan päivään.

2. Kuumenna paistinpannu ja sulata siinä hieman voita. Kaada taikinaa pannulle ja paista, kunnes taikina on hyytynyt. Käännä räiskäle ja paista toiselta puolelta. Nosta räiskäleet lämpimälle vadille ja tarjoile heti.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!