Maissichutney
Julkaistu
Tämä on maistuva ja helposti valmistuva lisuke kaikenlaiselle grilliruoalle, hampurilaisille, tacoille, nachoille sekä seisovaan pöytään.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Neljälle
- 2 tomaattia
- 2 dl maissia
- 1 dl rusinoita
- 2 dl mangochutneyta
Valmistusohje
1. Kuutioi tomaatit. Jos haluat chutneysta hienompaa, kalttaa ja kuori tomaatit ensin ja poista siemenet.
2. Sekoita mangochutney ja tilkka lämmintä vettä, tai lämmitä se kattilassa liedellä. Lisää maissit, tomaatit ja rusinat. Tarjoile haaleana tai kylmänä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa