Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Maijan Vitello tonnato

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ihana alkuruoka syntyy lihasta ja tonnikalasta. Herkullisen täydellistä.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon

Ainekset

  • 1 1/2 kg:n pala vasikanpaistia tai porsaan ukofileetä
  • keittojuureksia: sipulia, palsternakkaa, porkkanaa, selleriä
  • laakerinlehti
  • kokonaisia pippureita
  • 2 rkl merisuolaa

Valmistusohje

Huuhtele paisti hyvin ja pane kylmään veteen. Kun vesi alkaa kiehua kuori vaahtoa pois niin kauan kuin sitä muodostuu. Lisää juurekset pilkottuina sekä mausteet ja suola.

Keitä paistia hiljaisella tulella noin 1 tunti kunnes se on kypsää. Anna paistin jäähtyä omassa liemessään. noin tunnin verran. Nosta liha liemestä ja laita laakeaan astiaan. Laita paino päälle, jotta liha tiivistyy ja tulee kauniin muotoiseksi.

Leikkaa lihasta mahdollisimman ohuita viipaleita vadille.

Lisää aiheesta:

Karjalanpaistia ja piirakoitaRapeat kylkiluutLampaanpaistiviipaleet ja gorgonzolaJogurttimarinoitu lammasKeitetty häränrinta juuresten keraLammasta kaalissa
VasikanpaistiKananmunatonGluteenitonLaktoositonHuomenta SuomiVideoreseptitAlkuruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Vasikanpaisti
  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Maijan Vitello tonnato

  • 18.02.201300:00
    Lammasta

    Perinteinen tilliliha

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Vasikanpaistia tonnikalalla

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Vitello tonnato – italialainen vasikanpaisti

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Täytetyt vasikankääryleet