Mafaldini-pastaa, luumutomaatteja ja basilikaa
Yksinkertaisin on usein parasta. Siitä esimerkkinä tämä ruoka.
- Ruokavalio: Kevyt, Laktoositon, Kasvisruoka
Neljälle
- 400 g mafaldini-pastaa
- 8 tuoretta, kypsää luumutomaattia
- 1 ruukku basilikaa
- oliiviöljyä paistamiseen
- suolaa ja mustapippurirouhetta
Valmistusohje
1. Keitä pasta runsaassa suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaisesti. Kaada vesi pois.
2. Irrota basilikanlehdet. Leikkaa tomaatit lohkoiksi. Kuullota tomaatteja kuumassa oliiviöljyssä isossa paistinpannussa.
3. Kaada joukkoon pasta ja basilikanlehdet ja sekoita hyvin. Mausta suolalla ja pippurilla myllystä. Tarjoile heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan