Mafaldini-pastaa, luumutomaatteja ja basilikaa

Yksinkertaisin on usein parasta. Siitä esimerkkinä tämä ruoka.

Neljälle

  • 400 g mafaldini-pastaa
  • 8 tuoretta, kypsää luumutomaattia
  • 1 ruukku basilikaa
  • oliiviöljyä paistamiseen
  • suolaa ja mustapippurirouhetta

Valmistusohje

1. Keitä pasta runsaassa suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaisesti. Kaada vesi pois.

2. Irrota basilikanlehdet. Leikkaa tomaatit lohkoiksi. Kuullota tomaatteja kuumassa oliiviöljyssä isossa paistinpannussa.

3. Kaada joukkoon pasta ja basilikanlehdet ja sekoita hyvin. Mausta suolalla ja pippurilla myllystä. Tarjoile heti.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!