Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Maapähkinävoilla maustetut broilerinfileet

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Maapähkinävoi on moniin ruokiin sopiva jännittävä mauste, joka antaa hyvän pähkinäisen maun. Tässä ohjeessa tarjoillaan hedelmiä raikkaana lisukkeena.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon

4 annosta

  • 4 broilerinfileetä
  • 1 rkl ruokaöljyä
  • 4 tl maapähkinävoita (20 g)
  • 2 banaania
  • 4 ananasviipaletta
  • 200 g kiiviä
  • suolaa ja pippuria
  • 20 maapähkinää
  • 2-2½ dl riisiä
  • vettä ja suolaa

Valmistusohje

1. Keitä riisi pehmeäksi kevyesti suolatussa vedessä. Kuori kiivi ja banaani ja paloittele hedelmät. Paista broilerinfileitä öljyssä, kunnes ne ovat läpikypsiä ja molemmin puolin ruskistuneita. Lisän sisälämpötilan on oltava 75 astetta. Kun pistät lihaa, siitä valuvan nesteen tulee olla kirkasta ja läpinäkyvää. Mausta suolalla ja pippurilla.

2. Alenna lämpöä. Nosta fileet pannulta, levitä niille maapähkinävoita ja paista vielä nopeasti molemmin puolin alhaisella lämmöllä. Jos lämpötila on liian korkea, maapähkinävoista tulee helposti rakeista.

3. Tarjoilu: asettele hedelmät ryhmittäin lautaselle. Paina riisi tiiviisti neljään öljyttyyn kuppiin ja anna seistä muutaman minuutin ajan. Kumoa riisi kauniiksi keoiksi lautasille. Nosta broilerinfileet lautasille ja ripottele päälle maapähkinöitä.

Lisää aiheesta:

Paistettu broileri kermakastikkeessaKanankoipia riisin ja oliivisalaatin keraMieto intialainen kanaRosmariinilla ja valkosipulilla silavoitu kyljysriviMarokkolainen lammasChilibroileri
BroilerinfileeHedelmät ja marjatKananmunatonGluteenitonLaktoositonPääruoatKanaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Broilerinfilee
  • 24.09.202110:41
    Kaappaus keittiössä -reseptit

    Cornflakes-kanaa – paneroidut broilerin rintafileet Kapen tapaan

  • 19.08.202114:43
    Nopeat ja helpot

    Julia Childin kermainen kanakastike: Suprêmes de Volaille aux Champignons

  • 25.05.202114:32
    Kastike kanalle

    Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa

  • 09.03.202013:34
    Pääruoat

    Nopea parmesaanibroileri

  • 03.01.202011:49
    Uunibroileri

    Parmesaanikana – supersuosittu parmesaanibroileri on kanaruoka, jota on pakko kokeilla