Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Lohitäytteiset pastarullat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Pastalevyt kätkevät sisäänsä todellisen makunautinnon. Yllätä vieraat iloisesti, ja täytä rullat suussa sulavalla savulohella.

4 annosta

  • 500 g tuorelasagnelevyjä
  • 400 g viipaloitua savulohta
  • 4 dl juustoraastetta
  • 1 purjo
  • 1 sitruuna
  • suolaa ja pippuria

Béchamel-kastike

  • 2 rkl voita
  • 4 rkl vehnäjauhoja
  • 5 dl maitoa
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Béchamel-kastike: Sulata voi kattilassa ja sekoita joukkoon vehnäjauhot. Sammuta levy ja anna saostua parin minuutin ajan. Sekoita välillä, ettei seos ruskistu tai pala pohjaan. Lisää 5 dl maitoa koko ajan sekoittaen. Mausta suolalla ja vastajauhetulla valkopippurilla. Hauduta 10-15 minuuttia. Pese sitruuna huolellisesti, raastaa kuori hienoksi ja purista mehu. Kiehuta kastike ja lisää sitruunamehu ja hienoksi raastettu kuori.

2. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Huuhtele, puhdista ja suikaloi purjo. Aseta lasagnelevyt tasaiselle alustalle ja pane täytteeksi lohta, juustoraastetta ja purjosuikaleita. Säästä puolet juustoraasteesta kuorrutusta varten. Mausta suolalla ja pippurilla, kääri rulliksi ja leikkaa 5 cm:n paloiksi.

3. Pane pastarullat uuninkestävään vuokaan ja kaada päälle béchamel-kastike. Ripottele päälle loput juustoraasteesta. Kuorruta uunissa 20 minuuttia.

Lisää aiheesta:

Haukimureke ja katkarapukastikeLohinyyttejä ja duchesseperunoitaDelize kinkku-tomaattikastikkeessaGratinoidut jauhelihatäytteiset cannellonitPatee oliivien keraGunillan lasagne
LohipastaPastat ja nuudelitKastikkeet ja dipitPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Lohipasta
  • 08.04.202213:53
    Pasta

    Harri Syrjäsen pinaattinen lohipasta

  • 01.10.202113:04
    Pasta

    Harri Syrjäsen lohi-avokadopasta

  • 19.04.202112:23
    Harri Syrjänen

    Lohipasta – Harri Syrjäsen savulohipasta

  • 17.11.201707:28
    Kari Aihinen

    Kari Aihisen currylla maustettu savulohipasta

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Kylmäsavulohi-katkarapupasta