Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Lohitartar mädillä ja ranskankermalla

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton

Neljälle

  • 300 g graavattua lohifileetä
  • 50 g lohenmätiä
  • 1 dl crème fraichea (ranskankermaa)
  • ½ punasipuli
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Tarjoiluun

  • vihreitä salaatinlehtiä
  • 4 sitruunalohkoa
  • 50 g muikunmätiä
  • tilliä

Valmistusohje

1. Kuutioi lohi. Sekoita ranskankerma ja lohenmäti, mausta pippurilla ja lisää lohikuutiot.

2. Muotoile seoksesta pyöreitä kiekkoja lusikoiden avulla. Asettele salaatinlehdet neljälle lautaselle, lohitartaria päälle, koristele muikunmädillä, tillillä ja sitruunalla.

Lohitartar ei ole pelkästään mukava alkuruoka, se on myös hyvä tapa käyttää ylijäänyttä graavilohta. Voit käyttää myös puolet graavilohta, puolet kylmäsavustettua lohta.

Lisää aiheesta:

LohikätkötTuoreesta lohesta tehty tartar lohenmädin keraPienet raakapihvit tuoreesta ja savustetusta lohestaToast Skagen ravunpyrstöilläLohi-kampasimpukkacarpaccioPaahdettua lohitartaria salaattipedillä
LohitartarKananmunatonGluteenitonAlkuruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Lohitartar
  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Kylmäsavu- ja graavilohitartar lohenmädin kera

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Lohitartar mädillä ja ranskankermalla

  • 18.02.201300:00
    Blinikausi

    Tuoreesta lohesta tehty tartar lohenmädin kera

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Pienet raakapihvit tuoreesta ja savustetusta lohesta

  • 18.02.201300:00
    Lisäkeruoat

    Lohitartar ja perunaa