Lohisalaatti
Julkaistu
Raikas ja täyttävä salaatti, jossa vihannekset voi toki vaihtaa kauden mukaan. Salaatti sopii niin yksinään tarjoiltavaksi kuin seisovaan pöytään maukkaan leivän kera.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Kuudelle
- 500 g keitettyä lohta, paloina
- 2 endiiviä, suikaleina
- 1 jäävuorisalaatinkerä, suikaleina
- ½ salaattikiinankaali, suikaleina
- 250 g kuorettomia katkarapuja
- 2 avokadoa, viipaleina
- 1 pieni prk parsannuppuja
- 125 g pakasteherneitä
- 100 g pieniä herkkusieniä
- 1 iso tomaatti, suikaleina
Kastike
- 1 dl majoneesia
- 1 dl chilikastiketta
- 1 dl kahvikermaa
Valmistusohje
1. Keitä herneet pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Levitä salaatinlehdet vadille. Asettele loput ainekset kauniisti salaattipedille.
3. Sekoita kastike, lusikoi salaatille.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka