Lohirullat savusilakkamoussella
Jos haluat säästää aikaa, voit käyttää valmista savusilakkapasteijaa.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Kahdeksalle
- 8 suurta viipaletta kylmäsavulohta
Mousse
- 6-7 savusilakkaa
- 1 hienonnettu punasipuli
- noin 2 dl kermaviiliä
- tilliä ja sitruunaa koristeluun
Valmistusohje
1. Perkaa savusilakat ja poista ruodot. Soseuta fileet punasipulin kanssa sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa. Työstä mukaan niin paljon kermaviiliä, että saat hienon, ilmavan moussen. Peitä ja laita jääkaappiin.
2. Laita lohiviipaleet leikkuulaudalle ja levitä päälle täytettä juuri ennen tarjoilua, jotteivät lohiviipaleet kuivu. Kääri ne rullalle ja aseta tarjoiluvadille. Koristele tillillä ja sitruunalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan