Lohipasta

Lohipasta on helppoa ja maukasta ruokaa arkeen. Rosépippuri antaa erityisen leimansa tähän makoisaan ruokaan, joka on helppo ja nopea valmistaa.

Neljälle

  • 1 paketti spagettia
  • 600 g lohifileetä
  • 2 dl ranskankermaa
  • 2 dl kermaa
  • 1 kalaliemikuutio
  • suolaa ja valkopippuria
  • 2 tl rouhittuja rosépippureita
  • ½ nippua tilliä

Valmistusohje

1. Laita pastavesi kiehumaan.

2. Valmista kastike: Sekoita yhteen ranskankerma ja kerma sekä murennettu kalaliemikuutio kasarissa. Kiehauta, alenna lämpöä ja anna porista 3 minuuttia. Mausta suolalla, pippurilla ja rosépippurilla.

3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

4. Leikkaa lohi isoiksi kuutioiksi. Kääntele ne varovasti kastikkeeseen ja kuumenna. Tarjoile juurikeitetyn pastan kanssa. Sirottele pinnalle vielä lisää rosépippuria ja koristele tillillä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.