Julkaistu
Lohi ja yrttikastike, kaikki tehtynä uunissa yhdessä vuoassa, Käytännöllistä ja hyvää.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Viidelle
- 5 lohikyljystä
- 2 dl kermaa
- 1 tl rakuunaa
- 1 nippu tilliä silputtuna
- paprikajauhetta
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Mausta lohi suolalla, pippurilla ja paprikajauheella. Laita uunivuokaan, peitä foliolla. Paista uunin keskitasolla 5-10 minuuttia.
2. Ota folio pois. Sekoita kerma ja yrttisilppu ja kaada kalojen päälle. Paista kypsäksi uunissa. Koristele sitruunaviipaleilla ja tillillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
-
Lataa lisää
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.