Lohi tillikermassa
Lohi ja yrttikastike, kaikki tehtynä uunissa yhdessä vuoassa, Käytännöllistä ja hyvää.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Viidelle
- 5 lohikyljystä
- 2 dl kermaa
- 1 tl rakuunaa
- 1 nippu tilliä silputtuna
- paprikajauhetta
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Mausta lohi suolalla, pippurilla ja paprikajauheella. Laita uunivuokaan, peitä foliolla. Paista uunin keskitasolla 5-10 minuuttia.
2. Ota folio pois. Sekoita kerma ja yrttisilppu ja kaada kalojen päälle. Paista kypsäksi uunissa. Koristele sitruunaviipaleilla ja tillillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan