Lohi-parsakaalikastike pastalle
Kaada herkullinen lohesta ja parsakaalista tehty kastike vastakeitetyn pastan päälle. Ei voisi olla yksinkertaisempaa, nopeampaa – eikä parempaa. Se, että kastike sopii vielä painonvartioillekin ei ole huono asia sekään.
- Ruokavalio: Kevyt
Neljälle
- 4 annosta pastaa
- 450 g lohta
- 400 g pakastettuja parsakaalinnuppuja
- 3 dl maitoa
- 1 dl kevytranskankermaa
- 3 rkl vehnäjauhoa
- suolaa ja mustapippuria
- 1 valkosipulinkynsi
Valmistusohje
1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Leikkaa lohi kuutioiksi ja sulata parsakaalia hiukan.
2. Vatkaa jauho maidon joukkoon ja lisää ranskankerma, suola, pippuri ja puristettu valkosipulinkynsi. Kiehauta sekoittaen ja keitä hetken aikaa. Laita kastikkeeseen lohipalat ja parsakaalinuput. Kiehauta uudelleen ja anna kiehua 2 minuuttia. Sulje kansi ja nosta kattila leikkuulaudalle. Anna seisoa 5 minuuttia.
3. Tarjoile lohikastike pastan kera. Kieräytä vielä muutama ekstrakierros mustapippuria myllystä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko
-
Salamurhaajan pasta eli spagetti all'assassina
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Kapen helppo kurpitsapasta
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Meksikolainen papukeitto