Lipeäkalalaatikko munamaidolla
Julkaistu
Tässä laatikossa keitetty lipeäkala on pääosassa. Pehmeä munamaito antaa ruoalle mieluisan maun. Tarjoile keitettyjen perunoiden kera.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Neljälle
- 5-6 dl ylijäänyttä, keitettyä lipeäkalaa
- 2-3 kananmunaa
- 2 rkl sinappia
- 4 dl keitettyä, jäähtynyttä maitoa
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
- hienonnettua persiljaa
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Laita kala hyvin voideltuun uunivuokaan.
2. Vatkaa muut ainekset ja kaada kalan päälle.
3. Paista uunin keskitasolla 25-30 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti