Mainos
Mainos

4:lle hengelle

350 g tummia linssejä

1 rkl oliiviöljyä

2 salottisipulia

2 valkosipulinkynttä

8 dl kana- tai kasvislientä

2 tomaattia

3 latva-artisokan sydäntä

2 rkl punaviinietikkaa

2-3 rkl oliiviöljyä

suolaa

pippuria

tuoretta timjamia

tuoretta basilikaa

Valmistusohje

Kuumenna oliiviöljy isossa padassa ja kuullota sipulit. Lisää linssit ja sekoita. Lisää liemi, mausta suolalla ja pippurilla. Paista 200-asteisessa uunissa tunti. Jäähdytä seos huoneenlämpöiseksi. Pilko tomaatit ja latva-artisokan sydämet. Yhdistä kaikki aineet keskenään. Tarkista maku.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.