Linguinea katkarapujen ja kesäkurpitsan kera
Tämä on helppo pastaruoka. Ainoa aikaa vievä asia on katkarapujen kuoriminen, mutta se on vaivan arvoista.
- Ruokavalio: Kevyt
Neljälle
- 1 kg katkarapuja, kuorellisia
- 400 g linguinepastaa
- 2 rkl oliiviöljyä
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 nippu lehtipersiljaa
- 1 punainen chili, mieto
- 1 sitruunan raastettu kuori
- raastettua pecorinojuustoa
Valmistusohje
1. Kuori katkaravut, suikaloi kesäkurpitsa. Keitä pasta al dente runsaasti suolatussa vedessä. Hienonna valkosipuli, persilja ja chili.
2. Kuumenna öljy paistinpannussa ja paista valkosipuli ja kesäkurpitsa. Lisää persilja ja chili samalla sekoittaen.
3. Ota pannu liedeltä ja lisää katkaravut, sekoita. Tarjoile vastakeitetyn pastan kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan