Julkaistu
Tämä on helppo pastaruoka. Ainoa aikaa vievä asia on katkarapujen kuoriminen, mutta se on vaivan arvoista.
- Ruokavalio: Kevyt
Neljälle
- 1 kg katkarapuja, kuorellisia
- 400 g linguinepastaa
- 2 rkl oliiviöljyä
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 nippu lehtipersiljaa
- 1 punainen chili, mieto
- 1 sitruunan raastettu kuori
- raastettua pecorinojuustoa
Valmistusohje
1. Kuori katkaravut, suikaloi kesäkurpitsa. Keitä pasta al dente runsaasti suolatussa vedessä. Hienonna valkosipuli, persilja ja chili.
2. Kuumenna öljy paistinpannussa ja paista valkosipuli ja kesäkurpitsa. Lisää persilja ja chili samalla sekoittaen.
3. Ota pannu liedeltä ja lisää katkaravut, sekoita. Tarjoile vastakeitetyn pastan kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.