Linguine-pasta ja merenelävät
Joko olet kätevä kokki ja teet oman tomaattikastikkeesi tai sitten ostat purkillisen valmiskastiketta. Sitten vain viimeistelemään tämä herkkuruoka.
- Ruokavalio: Laktoositon
Neljälle
- 400 g linguine-pastaa
- 1 annos tomaattikastiketta
- 200 g calamares (mustekaloja)
- suolaa ja valkopippuria
Tarjoiluun
- 4 keitettyä merirapua
Valmistusohje
1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois.
2. Kiehauta tomaattikastike, lisää mustekalat ja keitä 10 minuuttia. Sekoita tomaattikastike ja mustekalat pastan joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla.
3. Jaa pasta lautasille ja nosta joka annoksen huipulle merirapu.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nopeat kalkkunawrapit
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka