Linguine-pasta ja merenelävät

Joko olet kätevä kokki ja teet oman tomaattikastikkeesi tai sitten ostat purkillisen valmiskastiketta. Sitten vain viimeistelemään tämä herkkuruoka.

Neljälle

  • 400 g linguine-pastaa
  • 1 annos tomaattikastiketta
  • 200 g calamares (mustekaloja)
  • suolaa ja valkopippuria

Tarjoiluun

  • 4 keitettyä merirapua

Valmistusohje

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois.

2. Kiehauta tomaattikastike, lisää mustekalat ja keitä 10 minuuttia. Sekoita tomaattikastike ja mustekalat pastan joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla.

3. Jaa pasta lautasille ja nosta joka annoksen huipulle merirapu.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.