Mainos
Mainos

Lindströmin pihvit ja porkkana-aprikoosiraaste

Perinteiset Lindstöminpihvit maistuvat herkullisen raasteen kanssa.

Pihvit

  • 400 g jauhelihaa
  • 100 g etikkapunajuurta
  • 200 g keitettyä perunaa
  • 1 sipuli
  • 1 rkl kapriksia tai puolikas suolakurkku
  • 1 kananmuna
  • 1 tl mustapippuria
  • 2 tl suolaa

Porkkana-aprikoosiraaste

  • 3 isoa porkkanaa
  • 10 kpl kuivattuja aprikooseja
  • 1 dl omenamehua
  • 2 rkl tuoretta persiljaa

Valmistusohje

Pihvit:

Raasta punajuuret, perunat sekä sipuli hienoksi raasteeksi.(Kuullota sipulia hetki pannulla öljyssä jos haluat siitä pehmeämmän ja miedomman makuista.)

Sekoita kulhossa kaikki raaka-aineet hyvin keskenään ja anna taikinan levätä kylmässä tunnin ajan. Muotoile taikinasta pihvejä ja kypsennä uunissa 200c 15-20 min ajan.

Porkkana-aprikoosiraaste:

Kiehauta vesi kattilassa ja kaada kuivatut aprikoosit veteen kiehumaan hiljalleen 15 min ajaksi. Jäähdytä turvonneet aprikoosit ja leikkaa ne suikaleiksi.

Yhdistä kulhossa porkkanaraaste, mehu, aprikoosit sekä persilja.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.