Lihansyöjät: Hirvipyörykät

Valmista maukkaita hirvipyöryköitä tomaattimarinadissa. Herkuttele valkosipulipatongin kanssa.

Ainekset

  • 500 g hirven jauhelihaa
  • ½ sipulia
  • 3 valkosipulinkynttä
  • timjamia
  • savusuolaa

Valmistusohje

Sekoita pilkottu sipuli, valkosipuli ja timjami jauhelihan joukkoon ja mausta suolalla. Anna taikinan maustua hetki ennen paistamista ja pyöritä siitä tasakokoisia pyöryköitä. Grillaa kypsäksi parilatasolla ilman rasvaa. Marinoi pyörykät tomaattikastikkeessa niiden jäähdyttyä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!