Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Lihansyöjät: Grillietanat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Hemmottele itseäsi etanoilla. Valmista kyytipojaksi myös grillipatonkia.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton

Ainekset

  • 250 g etanoita
  • ¼ limen mehu
  • 4 valkosipulinkynttä
  • kourallinen persiljaa
  • 1 chili
  • emmentaljuustoa

Valmistusohje

Kaada etanoista suolaliemi pois ja sekoita leikatun valkosipulin, persiljan, chilin ja limemehun kanssa. Lusikoi etanat grillinkestäviin annoskulhoihin ja leikkaa kuhunkin niistä kimpale voita ja ripottele päälle juustoraastetta. Nosta kulhot grilliin ja paista kymmenisen minuuttia kunnes voi kiehuu ja pinnalla oleva juusto sulaa.

Lisää aiheesta:

Etanat valkosipuli-pastisvoissaTäytetyt grilliperunatRakuunalla maustetut valkosipulinkynnetLohiSienitäytteiset omenatMakkara-peruna-paprikavartaat
EtanatAlkuruoatKananmunatonGluteenitonPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Etanat
  • 18.02.201300:00
    Huomenta Suomi

    Grillietanat tomaatti-yrttikastikkeessa

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Etanat valkosipuli-pastisvoissa

  • 18.02.201300:00
    Antti Vahtera

    Parmesaanilla kuorrutetut etanat kurkkupedillä

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Tomaattiset etanat ja sinihomejuustokolmiot

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Lihansyöjät: Grillietanat