Lihansyöjät: Grillietanat

Hemmottele itseäsi etanoilla. Valmista kyytipojaksi myös grillipatonkia.

Ainekset

  • 250 g etanoita
  • ¼ limen mehu
  • 4 valkosipulinkynttä
  • kourallinen persiljaa
  • 1 chili
  • emmentaljuustoa

Valmistusohje

Kaada etanoista suolaliemi pois ja sekoita leikatun valkosipulin, persiljan, chilin ja limemehun kanssa. Lusikoi etanat grillinkestäviin annoskulhoihin ja leikkaa kuhunkin niistä kimpale voita ja ripottele päälle juustoraastetta. Nosta kulhot grilliin ja paista kymmenisen minuuttia kunnes voi kiehuu ja pinnalla oleva juusto sulaa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja