Lihansyöjät: Grillietanat
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5671028/landscape16_9/515/290/dc23b8ea0a1a9dad2bbb719a55515df2/aS/678548-8581.jpg)
Hemmottele itseäsi etanoilla. Valmista kyytipojaksi myös grillipatonkia.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Ainekset
- 250 g etanoita
- ¼ limen mehu
- 4 valkosipulinkynttä
- kourallinen persiljaa
- 1 chili
- emmentaljuustoa
Valmistusohje
Kaada etanoista suolaliemi pois ja sekoita leikatun valkosipulin, persiljan, chilin ja limemehun kanssa. Lusikoi etanat grillinkestäviin annoskulhoihin ja leikkaa kuhunkin niistä kimpale voita ja ripottele päälle juustoraastetta. Nosta kulhot grilliin ja paista kymmenisen minuuttia kunnes voi kiehuu ja pinnalla oleva juusto sulaa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka