Lihaisat kääröset kinkun ja kastanjan kera
Kun olet poistanut kastikkeen levyltä, anna sen vielä hautua hetki kannen alla. Näin maut pääsevät oikeuksiinsa.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
4 hengelle
- 250 grammaa naudanlihaa neljänä ohuena viipaleena
- 24 kastanjaa keitettynä ja kuorittuna
- 4 viipaletta kinkkua
- 1 sipuli pilkottuna
- suolaa ja pippuria
- 480 ml valkoviiniä
- 4 rkl neitsytoliiviöljyä
- rosmariininoksa
Valmistusohje
- Laita ohuet naudanlihaviipaleet pöydälle ja aseta palanen prosciutto-kinkkua kunkin päälle.
- Aseta 3-4 kpl kastanjoita kinkun päälle, mausta suolalla ja pippurilla.
- Tee liharullia ja kiinnitä ne hammastikulla.
- Kuumenna neitsytoliiviöljy pannulla ja ruskista liharullat.
- Lisää sipuli ja rosmariini.
- Lisää viini ja keitä muutama minuutti keskilämmöllä.
- Mausta vielä suolalla.
- Lisää loput kastanjat pannulle ja hajota niistä osa, jotta kastike sakeutuisi.
- Anna kastikkeen keittyä kokoon.
- Poista levyltä ja anna vielä hautua hetki kannen alla. Tarjoile lämpimänä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan