Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Lihaisat kääröset kinkun ja kastanjan kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kun olet poistanut kastikkeen levyltä, anna sen vielä hautua hetki kannen alla. Näin maut pääsevät oikeuksiinsa.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon

4 hengelle

  • 250 grammaa naudanlihaa neljänä ohuena viipaleena
  • 24 kastanjaa keitettynä ja kuorittuna
  • 4 viipaletta kinkkua
  • 1 sipuli pilkottuna
  • suolaa ja pippuria
  • 480 ml valkoviiniä
  • 4 rkl neitsytoliiviöljyä
  • rosmariininoksa

Valmistusohje

- Laita ohuet naudanlihaviipaleet pöydälle ja aseta palanen prosciutto-kinkkua kunkin päälle.

- Aseta 3-4 kpl kastanjoita kinkun päälle, mausta suolalla ja pippurilla.

- Tee liharullia ja kiinnitä ne hammastikulla.

- Kuumenna neitsytoliiviöljy pannulla ja ruskista liharullat.

- Lisää sipuli ja rosmariini.

- Lisää viini ja keitä muutama minuutti keskilämmöllä.

- Mausta vielä suolalla.

- Lisää loput kastanjat pannulle ja hajota niistä osa, jotta kastike sakeutuisi.

- Anna kastikkeen keittyä kokoon.

- Poista levyltä ja anna vielä hautua hetki kannen alla. Tarjoile lämpimänä.

Lisää aiheesta:

Täytetty lammasrullaLampaanpaistiviipaleet tomaatissaItalialainen paistiLampaanlihapullat tomaattikastikkeellaPorsaanseläkettä inkiväärilläLampaanpaisti ja yrttivoi
LihakääryleetKananmunatonGluteenitonLaktoositonPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Lihakääryleet
  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Omenalla ja luumuilla täytetyt lihakääryleet

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Anjoviksenmakuiset lihakääryleet

  • 18.02.201300:00
    Lisäkeruoat

    Aprikoosi-vuohenjuusto-jauhelihakääryleet

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Sienitäytteiset lihakääryleet

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Sienitäytteiset lihakääröt