Lihaisat kääröset kinkun ja kastanjan kera

Kun olet poistanut kastikkeen levyltä, anna sen vielä hautua hetki kannen alla. Näin maut pääsevät oikeuksiinsa.

4 hengelle

  • 250 grammaa naudanlihaa neljänä ohuena viipaleena
  • 24 kastanjaa keitettynä ja kuorittuna
  • 4 viipaletta kinkkua
  • 1 sipuli pilkottuna
  • suolaa ja pippuria
  • 480 ml valkoviiniä
  • 4 rkl neitsytoliiviöljyä
  • rosmariininoksa

Valmistusohje

- Laita ohuet naudanlihaviipaleet pöydälle ja aseta palanen prosciutto-kinkkua kunkin päälle.

- Aseta 3-4 kpl kastanjoita kinkun päälle, mausta suolalla ja pippurilla.

- Tee liharullia ja kiinnitä ne hammastikulla.

- Kuumenna neitsytoliiviöljy pannulla ja ruskista liharullat.

- Lisää sipuli ja rosmariini.

- Lisää viini ja keitä muutama minuutti keskilämmöllä.

- Mausta vielä suolalla.

- Lisää loput kastanjat pannulle ja hajota niistä osa, jotta kastike sakeutuisi.

- Anna kastikkeen keittyä kokoon.

- Poista levyltä ja anna vielä hautua hetki kannen alla. Tarjoile lämpimänä.

Parhaat ruokaohjelmat