Liha-kaalipata
Julkaistu
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Laktoositon
Ainekset
- 4:lle hengelle
Ainekset
- 400 g jauhelihaa
- 2 sipulia
- 1 keskikokoinen kaali
- tuoretta meiramia
- 2 dl lihalientä
- suolaa
- pippuria
- 1 tl siirappia
Valmistusohje
Ruskista jauheliha ja hienonnettu sipuli. Lisää kattilaan hienonnettu kaali ja lihaliemi. Mausta meiramilla, suolalla, pippurilla ja siirapilla. Anna hautua miedolla lämmöllä vähintään tunti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Taivaallinen omenahillo
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Luumuhillo – perinteinen ja helppo resepti
-
Kotikeittiömestarit: Risto Mikkolan pekoni-aurajuusto-ananaspasta ja pikkelöityä ruusukaalia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Kesäkurpitsa-sitruunakakku
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Omena-kaurapaistos ja vaniljakastike
-
Harri Syrjäsen kantarelli-pekonipasta