Mainos
Mainos

Tämä on klassinen alkuruoka, jota nautittiin ennenvanhaan hienoissa ravintoloissa. Onnistuu kotonakin. Varoitus: pysy kaukana keittiötuulettimesta, kun flambeeraat eli liekität.

Neljälle

  • 2 keitettyä hummeria
  • 1 tl salottisipulisilppua
  • 1 rkl voita
  • 2 cl konjakkia
  • 2 cl pernodia
  • 3 dl kuohukermaa
  • 300 g tuoretta pinaattia
  • 1 tl tuoretta kirvelisilppua
  • 1 tl sitruunamehua

Valmistusohje

1. Kuullota salottisilppua voissa paistokasarissa. Murskaa hummerien sakset varoen ja kaiva lihat ulos. Perkaa pyrstöt. Lisää pannulle muutaman minuutin kuluttua hummerinlihat ja paista hetki.

2. Kaada pannulle konjakki ja pernod. Sytytä ja anna palaa loppuun.

3. Kaada pannulle nyt kermaa ja keitä muutama minuutti, niin että kastike hieman paksuuntuu. Lisää joukkoon pinaatti ja kuumenna. Mausta kirvelillä ja sitruunamehulla.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.