Lehtipihvit piparjuuren ja suolakurkkujen kera
Tee uusi sovellus tavallisesta lehtipihvistä! Tämä ruokalaji on helppo valmistaa ja maukas syödä. Maukkaan ja kermaisen täytteen ansiosta et tarvitse kastiketta lisäksi.
- Ruokavalio: Gluteeniton, Laktoositon
Neljälle
- 4 lehtipihviä à 120 g
- 1 dl suolakurkkua
- 1 rkl ranskalaista sinappia
- 2 munankeltuaista
- 1 pieni nippu persiljaa
- 6 cm piparjuurta
- 600 g pakastettuja lohkoperunoita
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen ja paista lohkoperunoita 20 minuuttia.
2. Kuori piparjuuri ja raasta se, tarvitset 2 rkl. Hienonna suolakurkku ja persilja. Sekoita piparjuuri, persilja, suolakurkut, sinappi ja munankeltuaiset.
3. Levitä seos pihveille. Taita pihvit kaksinkerroin, paista vajaa minuutti kummaltakin puolelta. Tarjoile lohkoperunoiden kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan