Mainos
Mainos

Lehtipihvit piparjuuren ja suolakurkkujen kera

Tee uusi sovellus tavallisesta lehtipihvistä! Tämä ruokalaji on helppo valmistaa ja maukas syödä. Maukkaan ja kermaisen täytteen ansiosta et tarvitse kastiketta lisäksi.

Neljälle

  • 4 lehtipihviä à 120 g
  • 1 dl suolakurkkua
  • 1 rkl ranskalaista sinappia
  • 2 munankeltuaista
  • 1 pieni nippu persiljaa
  • 6 cm piparjuurta
  • 600 g pakastettuja lohkoperunoita

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen ja paista lohkoperunoita 20 minuuttia.

2. Kuori piparjuuri ja raasta se, tarvitset 2 rkl. Hienonna suolakurkku ja persilja. Sekoita piparjuuri, persilja, suolakurkut, sinappi ja munankeltuaiset.

3. Levitä seos pihveille. Taita pihvit kaksinkerroin, paista vajaa minuutti kummaltakin puolelta. Tarjoile lohkoperunoiden kera.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.