Lehtipihvit piparjuuren ja suolakurkkujen kera

Tee uusi sovellus tavallisesta lehtipihvistä! Tämä ruokalaji on helppo valmistaa ja maukas syödä. Maukkaan ja kermaisen täytteen ansiosta et tarvitse kastiketta lisäksi.

Neljälle

  • 4 lehtipihviä à 120 g
  • 1 dl suolakurkkua
  • 1 rkl ranskalaista sinappia
  • 2 munankeltuaista
  • 1 pieni nippu persiljaa
  • 6 cm piparjuurta
  • 600 g pakastettuja lohkoperunoita

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen ja paista lohkoperunoita 20 minuuttia.

2. Kuori piparjuuri ja raasta se, tarvitset 2 rkl. Hienonna suolakurkku ja persilja. Sekoita piparjuuri, persilja, suolakurkut, sinappi ja munankeltuaiset.

3. Levitä seos pihveille. Taita pihvit kaksinkerroin, paista vajaa minuutti kummaltakin puolelta. Tarjoile lohkoperunoiden kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!