Lämmin fetajuustosalaatti

Kokeile fetajuustoa lämpimänä raikkaan salaatin kanssa. Salaatti on parasta kesäaikana, joten tätä reseptiä kannattaa kokeilla.

Ainekset

  • 1 prk fetapalaa
  • 4 tomaattia
  • lehtisalaattia
  • lollo rosso- salaattia
  • vihreitä ja mustia oliiveja
  • 200 g kurkkua
  • 0,5 punasipulia
  • tuoretta oreganoa
  • viinietikkaa
  • öljyä
  • patonkia

Valmistusohje

Puolita tomaatit ja pyöräytä ne öljyssä.

Viipaloi juusto ja öljyä myös se.

Kuumenna grilli ja paista fetajuustot nopeasti parilalla ja tomaatinpuolikkaat grilliritilällä.

Revi lehtisalaatti ja lollo rosso kulhoon. Sekoita joukkoon kuutioitu kurkku ja viipaloitu punasipuli. Mausta salaattipohja tuoreella oreganolla ja viinietikalla.

Nosta kuumat tomaatit ja juustonpalat salaatin päälle ja tarjoa annos tuoreen patongin kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!