Lämmin fetajuustosalaatti
Kokeile fetajuustoa lämpimänä raikkaan salaatin kanssa. Salaatti on parasta kesäaikana, joten tätä reseptiä kannattaa kokeilla.
- Ruokavalio: Kevyt, Laktoositon
Ainekset
- 1 prk fetapalaa
- 4 tomaattia
- lehtisalaattia
- lollo rosso- salaattia
- vihreitä ja mustia oliiveja
- 200 g kurkkua
- 0,5 punasipulia
- tuoretta oreganoa
- viinietikkaa
- öljyä
- patonkia
Valmistusohje
Puolita tomaatit ja pyöräytä ne öljyssä.
Viipaloi juusto ja öljyä myös se.
Kuumenna grilli ja paista fetajuustot nopeasti parilalla ja tomaatinpuolikkaat grilliritilällä.
Revi lehtisalaatti ja lollo rosso kulhoon. Sekoita joukkoon kuutioitu kurkku ja viipaloitu punasipuli. Mausta salaattipohja tuoreella oreganolla ja viinietikalla.
Nosta kuumat tomaatit ja juustonpalat salaatin päälle ja tarjoa annos tuoreen patongin kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan