Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kylmäsavulohirullat

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kevyt

Ainekset

  • 4 siivua kylmäsavulohta
  • 1 kovaksi keitetty kananmuna
  • 2 siivua saaristolaisleipää
  • 2 rkl ranskankermaa
  • 1 rkl karkeaa sinappia
  • 1 rkl silputtua tilliä
  • suolaa

Valmistusohje

Laita kovaksi keitetty kuorittu kananmuna, leipä, ranskankerma ja sinappi astiaan ja soseuta sauvasekoittimella. Voit käyttää myös tehosekoitinta. Syntyvän tahnan tulisi olla helposti levitettävää. Jos tahna jää liian kovaksi, lisää ranskankermaa. Ranskankerman voi halutessaan korvata myös kermaviilillä tai jogurtilla.

Sekoita tilli tahnaan. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa.

Aseta kylmäsavulohisiivut tuorekelmulle, kukin omalle palalleen. Levitä tahna kalalle ja kääri rullalle kelmua apuna käyttäen.

Leikkaa rullat siivuiksi ja tarjoile

Viikko aloitetaan Makujen keittiössä keväisillä herkuilla. Tarjoile alkupalaksi tai pikkusuolaiseksi soveltuvat kylmäsavulohirullat pirteän parsa-perunasalaatin kanssa.

Lisää aiheesta:

Graavilohta ja sinappitillikastikettaYrttituorejuustolla täytetty kylmäsavulohirullaMatjessillitorttuPerunaohukaiset siianmädin keraSavuostereilla täytetyt ohukaisetRapusilakat tomaattikastikkeessa
LohirullatKevytKeventäjätVideoreseptitAlkuruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Lohirullat
  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Marinoidut surimi-kylmäsavulohirullat

  • 04.04.201411:57
    Lohipiirakka

    Lohikääretorttu

  • 18.02.201300:00
    Vappu

    Lohirullia patongilla

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Kylmäsavulohirullat

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Lohikätköt