Kylmäsavulohimunakas
Julkaistu
- Ruokavalio: Gluteeniton
4:lle hengelle
- 12 munaa
- 200 g kylmäsavulohta siivuina
- 12 rkl kermaa
- suolaa ja valkopippuria
- nokare voita
Valmistusohje
Riko munat kulhoon ja lisää joukkoon kerma. Mausta suolalla ja pippurilla. Riko munakasmassan rakenne lastalla, älä vatkaa. Massasta tulee neljä isoa munakasta.
Paista munakkaat yksi kerrallaan. Lämmitä pannu kuumaksi ja laita siihen nokare voita. Anna voin ruskistua hieman ja lisää munakasmassa pannulle kokoajan sekoittaen lastalla.
Kun munakas on pinnalta hyytynyt, mutta vielä kostea, levitä päälle kylmäsavulohen siivuja. Taita munakas puoliksi ja tarjoile heti tillisämpylöiden kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Paras sienikastike: Helppo suppilovahverokastike Katin ohjeella
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Taivaallinen omenahillo
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Lassaka eli vähähiilihydraattinen lasagne ilman pastaa