Kuuma rommilimonadi

Reseptistä riittää 20-25 henkilölle (noin 4 ½ litraa)

  • 3 litraa omenamehua
  • 2 litraa vettä
  • 2 peukalon kokoista palaa tuoretta inkivääriä
  • 1 kanelitanko
  • 12 sitruunan mehu
  • juoksevaa hunajaa
  • 25ml rommishotti per henkilö

Valmistusohje

Kaada omenamehu suureen pataan, lisää 2 litraa vettä ja laita kuumenemaan liedelle. Paloittele inkivääri kuorineen, lisää yhdessä kanelitangon kanssa pataan. Kiehauta, vähennä lämpöä ja anna hautua noin 15 minuuttia. Jos todella rakastat inkivääriä ja haluat tulista potkua, tee juoma jo edellisenä päivänä ja jätä yöksi maustumaan.

Purista sitruunoiden mehu juoman joukkoon, kaada neste siivilän läpi. Kiehauta, makeuta hunajalla ja sekoita kunnolla.

Kun tarjoat juomaa, kaada 25 ml rommia mukiin ja päälle kuumaa limonadia. Kippis!

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja