Kuuma kasvispata

Tämä on oikein kevyt kasvisruoka, jossa pavut ja ruusukaali kuitenkin tekevät sinut kylläiseksi.

Yhdelle

  • 1 dl kasvislientä
  • ½ keltasipuli
  • ½ vihreä paprika
  • ¼ salaattikiinankaali
  • 4-5 ruusukaalia
  • 10 vihreää papua
  • 1-2 valkosipulinkynttä
  • 1 tomaatti
  • suolaa
  • timjamia
  • soijaa

Valmistusohje

1. Kuumenna liemi kiehuvaksi kattilassa. Viipaloi sipuli, suikaloi paprika ja salaattikiinankaali, lisää kaikki liemeen. Lisää myös ruusukaalit ja pavut.

2. Purista mukaan valkosipuli. Mausta suolalla, timjamilla ja soijalla.

3. Anna padan porista kannen alla kunnes kaali ja paprika ovat lähes pehmenneet. Lisää tomaatti kypsennyksen loppuvaiheessa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.