Kuuma kasvispata
Tämä on oikein kevyt kasvisruoka, jossa pavut ja ruusukaali kuitenkin tekevät sinut kylläiseksi.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Laktoositon, Kasvisruoka
Yhdelle
- 1 dl kasvislientä
- ½ keltasipuli
- ½ vihreä paprika
- ¼ salaattikiinankaali
- 4-5 ruusukaalia
- 10 vihreää papua
- 1-2 valkosipulinkynttä
- 1 tomaatti
- suolaa
- timjamia
- soijaa
Valmistusohje
1. Kuumenna liemi kiehuvaksi kattilassa. Viipaloi sipuli, suikaloi paprika ja salaattikiinankaali, lisää kaikki liemeen. Lisää myös ruusukaalit ja pavut.
2. Purista mukaan valkosipuli. Mausta suolalla, timjamilla ja soijalla.
3. Anna padan porista kannen alla kunnes kaali ja paprika ovat lähes pehmenneet. Lisää tomaatti kypsennyksen loppuvaiheessa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan