Kuskustäytetyt paprikat
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5656922/landscape16_9/515/290/c345b643dcb8ab4c52e18194e40bef9/rV/893058-607.jpg)
Uunissa paistetut paprikat voidaan tarjoilla erilaisten täytteiden kera. Tämä täyte koostuu kuskusista, vihanneksista ja fetajuustosta.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton
Neljälle
- 4 annosta kuskusia
- 8 paprikaa
- 1 punasipuli
- 100 g fetajuustoa
- 1 tomaatti
- ½ kurkku
- ½ avokado
- 1 rkl hienonnettua persiljaa
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
Valmistusohje
1. Keitä vettä kuskuspakkauksen ohjen mukaan, kaada vesi kuskusin päälle ja anna turvota. Jäähdytä.
2. Kuori ja hienonna sipuli. Kuutioi fetajuusto ja hienonna persilja. Halkaise avokado ja poista kivi. Kuutioi avokado, tomaatti ja kurkku. Sekoita kuutiot fetan ja kuskusin kanssa. Mausta suolalla, pippurilla ja persiljalla.
3. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Leikkaa paprikoista ”hattu” pois, poista siemenet ja valkoiset osat. Täytä kuskusseoksella ja paista uunissa n. 20 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka