Kurkkuraita
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5673452/landscape16_9/515/290/722c545851e8900dfc868ce65184a6fe/xi/892920-536.jpg)
Raita on viileä jogurttikastike, joka sopii mainiosti mausteisen ruoan lisukkeeksi. Kokeile myös grilliruokiin.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Neljälle
- 2 dl maustamatonta jogurttia
- ½ lavakurkku
- 1 tl puristettua sitruunamehua
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
Valmistusohje
1. Kuori kurkku ja poista siemenet. Leikkaa kurkku ohuiksi puolikuiksi. Sekoita kurkku ja jogurtti, lisää sitruunamehu. Mausta suolalla ja pippurilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka