Kurkkuraita
Julkaistu
Raita on viileä jogurttikastike, joka sopii mainiosti mausteisen ruoan lisukkeeksi. Kokeile myös grilliruokiin.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Neljälle
- 2 dl maustamatonta jogurttia
- ½ lavakurkku
- 1 tl puristettua sitruunamehua
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
Valmistusohje
1. Kuori kurkku ja poista siemenet. Leikkaa kurkku ohuiksi puolikuiksi. Sekoita kurkku ja jogurtti, lisää sitruunamehu. Mausta suolalla ja pippurilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka