Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kuorrutettu passionhedelmäkreemi

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kevyt, Gluteeniton, Kasvisruoka

4 annosta

  • 5 passionhedelmää
  • 1½ + 1 rkl sokeria
  • 3 munaa
  • 2½ dl kermamaitoa
  • voita vuokien voiteluun

Valmistusohje

1. Voitele annosvuoat. Halkaise passionhedelmät ja koverra hedelmäliha lusikalla.

2. Vatkaa sokeri, munat ja kermamaito. Lisää passionhedelmät ja vatkaa. Jaa seos vuokiin.

3. Kuumenna uuni 150 asteeseen. Kypsennä vesihauteessa 30-35 minuuttia, kunnes kreemi jähmettyy. Ripottele pinnalle hieman sokeria ja nosta vuoat uunin ylätasolle. Kuorruta 250 asteessa grillivastuksen alla 3-4 minuuttia, kunnes pinta on tummanruskea, muttei palanut.

Vasta kun passionhedelmä näyttää ryppyiseltä ja kärsineeltä, se on kypsä ja täyteläisen makuinen. Kypsästä passionhedelmästä voi valmistaa esimerkiksi kreemiä, joka tarjotaan uunilämpimänä. Käytä pieniä ja uuninkestäviä annosvuokia.

Lisää aiheesta:

Kultainen omenakakkuLakkatarteletit jäätelön keraSeljankukkajäädykeUuniomenat saksanpähkinöiden keraManteliomenat kolakastikkeellaEspresso creme brulee höyryuunissa
RahkaKevytGluteenitonKasvisruokaKeventäjätJälkiruoatHedelmät ja marjat

Tuoreimmat aiheesta

Rahka
  • 20.02.202010:46
    Viiden jälkeen

    Talkkuna-marjapöperö – Marttojen perinneresepti

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Appelsiinirahka

  • 18.02.201300:00
    Jälkiruoka

    Kevyt mango-banaanirahka

  • 16.05.201409:29
    Hellapoliisi

    Mango-mansikkarahka

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Kuorrutettu passionhedelmäkreemi