Kuha-persiljakeitto
Kuha on hieno kala, jonka liha on kiinteää ja maukasta. Lisää sitä persiljakeittoon, niin saat maittavan lounaan tai iltaruoan.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton
4 annosta
- 1,2 l kalalientä
- 1 persiljaruukku
- 2-3 rkl voita
- suolaa
- valkopippuria
- 250 g suikaloitua kuhafileetä
Valmistusohje
1. Leikkaa kalafilee ohuiksi suikaleiksi. Poista persiljasta varret. Lämmitä keittolautaset.
2. Kiehauta kalaliemi ja sekoita joukkoon sauvasekoittimella persilja ja voi, niin keitto saa kauniin vaaleanvihreän värin. Mausta suolalla ja vastarouhitulla pippurilla. Pane joukkoon kuhasuikaleet ja anna kypsyä niin kauan, että kala on läpikotaisin valkoista.
3. Nosta kalasuikaleet pois reikäkauhalla ja annostele lämmitetyille lautasille. Kaada päälle kuuma liemi ja tarjoa saman tien.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan