Kreikkalainen pinaattisalaatti

Tuoretta pinaattia on saatavilla monissa liikkeissä vuoden ympäri. Pinaatti sopii hyvin kreikkalaistyyliseen salaattiin yhdessä fetajuuston ja mustien oliivien kanssa.

4 annosta

  • 2 litraa tuoretta, huuhdottua pinaattia
  • 200 g fetajuustoa
  • 20 mustaa oliivia
  • 1 punasipuli
  • 2 porkkanaa
  • 1 sitruuna
  • oliiviöljyä
  • valkoviinietikkaa
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Kuori ja suikaloi porkkanat ja punasipuli. Murenna juusto ja ripottele pinaatinlehdille. Asettele myös muut ainekset pinaattipedille.

2. Pirskottele salaatin päälle hyvälaatuista oliiviöljyä ja viinietikkaa. Lisää mausteeksi ripaus suolaa (fetajuusto on melko suolaista) ja runsaasti vastajauhettua mustapippuria. Koristele sitruunalohkoilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja