- Aloita valmistamalla ruusukaalislaw. Ryöppää ruusukaalipakaste 1 minuutin ajan ja jäähdytä heti kylmässä vedessä. Siivilöi vesi pois ja leikkaa ruusukaalit neljään lohkoon. Sekoita ruusukaalislawn ainekset: ruusukaalilohkot, majoneesi, ohueksi leikattu punasipuli, suikaloitu lipstikka ja suola keskenään. Jätä maustumaan 15 minuutiksi.
- Valmista seuraavaksi sitruunapikkelöity fenkoli. Sekoita sitruunamehu, sokeri ja pöytäsuola tasaiseksi liemeksi. Yhdistä ohueksi viipaloitu fenkoli ja valmistamasi pikkeliliemi. Anna maustua 15 minuuttia.
- Valmista nyt tilli-maustekurkkumajoneesi. Sekoita tilli-maustekurkkumajoneesin raaka-aineet keskenään ja jätä maustumaan 15 minuutiksi.
- Valmista tacoketsuppi sekoittamalla tacoketsupin ainekset kulhossa ja sekoittamalla ainekset huolellisesti kiiltäväksi ketsupiksi sauvasekoittimella. Jätä maustumaan tarjoiluastiaan.
- Paista naudan burgerpihvit medium plus kypsyyteen. Mausta burgerpihvit pöytäsuolalla ja tacomausteseoksella
- Ruskista pekonit kullanrapeaksi.
- Paahda hampurilaissämpylät.
- Kokoa hampurilaissämpylöihin burgerpihvit, pekoni, sipulihake ja suikaloitu jääsalaatti.
- Leikkaa kootut burgerhampurilaiset puoliksi.
- Tarjoile burgerhampurilaiset juustodipin ja valmistamasi tacoketsupin kanssa.
- Valmista vielä avonaiset kalahampurilaiset. Paista paistinpannulla kalapihvit kypsiksi. Revi paistetut kalapihvit palasiksi ja mausta pöytäsuolalla.
- Kokoa kalaisat avohampurilaiset: avoimelle hampurilaissämpylälle kokoa revittyä kalapihviä, tammenlehväsalaattia, tilli-maustekurkkumajoneesia ja pikkelöityä fenkolia. Nauti!