Levitä pullataikinalevyt erilleen sulamaan ja kohoamaan esim. leivinpaperin päälle pellille n. 40-asteiseen
uuniin (peitettyinä). Nosta piparitaikina sulamaan.
Pilko viikunat pieniksi paloiksi konjakkiin tai sitruunaveteen turpoamaan taikinoiden sulamisen ajaksi.
Voitele isohko reiällinen irtopohjakakkuvuoka. Nipistele kaksi pullataikinalevyä kapeista päistään kiinni ja aseta vuoan pohjalle niin, että pohja peittyy. Levitä päälle puolikas toisesta piparitaikinalevystä (n. 100 g).
Yhdistä nipistellen loput 6 pullataikinalevyä yhdeksi isoksi levyksi, n. 50 x 40 cm. Kaaviloi sen päälle loppu sulanut piparitaikina (300 g) ja levitä vielä päälle viikunaseos. Kääri kerrostaikina rullalle kääretortun tapaan. Leikkaa terävällä veitsellä noin kymmeneksi palaksi. Asettele palat vieri viereen kakkuvuokaan taikinapohjan päälle pystyyn.
