Pullataikina:
- Lämmitä neste kädenlämpöiseksi. Sekoita joukkoon hiiva, sokeri, kardemumma, suola ja 2 dl vehnäjauhoja. Anna seistä muutama minuutti, jotta hiiva alkaa toimia ja pintaan muodostuu kuplia.

Tässä Liisa Westerbergin ohjeessa yhdistyvät nerokkaalla tavalla pullat sekä porkkanakakku. Laskiaispullaa uudella tavalla!
Hyvän pullataikinan salaisuudet
- Pullataikinan voit tehdä maitoon, veteen tai kasvimaitoon
- Kohotukseen voit käyttää tuore- tai kuivahiivaa
- Vaivaa taikinaa riittävän pitkään, sitko on tärkeää, jotta pulla jaksaa kohota ja pitää muotonsa.
- Kohota riittävän pitkään. Yksi kohotus riittää (valmiina pullina), mutta taikinaa tulee lepuuttaa kuitenkin hetki ennen leipomista pulliksi. Kohota vedottomassa ja hieman lämpimässä paikassa. Mitä viileämpi paikka, sitä pidempi kohotus.
- Älä käytä taikinaan liikaa jauhoja, taikina saa olla pehmeä. Pehmeästä taikinasta saat kuohkeimmat pullat.