Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Suklaacookies-boston

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ainekset

  • 1 pkt pullataikinaa (1 kg)
  • 1 pkt Cookies suklaamurotaikinaa
  • (400 g)

Vuoan voiteluun

  • rasvaa ja
  • korppujauhoja

Pinnalle

  • munaa ja raesokeria

Valmistusohje

Reseptin tarjoaa:

Levitä pullataikinalevyt sulamaan erilleen ja kohoamaan esim. leivinpaperin päälle pellille n. 40-asteiseen uuniin (peitettynä). Ota suklaamurotaikina sulamaan.

Voitele ja korppujauhota isohko torvellinen irtopohja-kakkuvuoka. Aseta pohjalle 2 kohonnutta pullataikinalevyä niin, että nipistelet ne kapeista päistään toisiinsa kiinni ja pohja peittyy. Levitä päälle puolikas toisesta suklaataikinalevystä (noin 100 g).

Yhdistä nipistellen loput 6 pullataikinalevyä yhdeksi isoksi levyksi, noin 50 x 40 cm. Kaaviloi sen päälle loppu sulanut suklaataikina (300 g). Kääri kerrostaikina rullalle kääretortun tapaan. Leikkaa terävällä veitsellä tämä 50 cm pitkä pötkö 5 cm:n paloiksi (10 palaa).

Asettele palat vieri viereen kakkuvuokaan taikinapohjan päälle pystyyn. Kohota pullakakkua vielä puolisen tuntia 40 asteisessa uunissa (tai muussa lämpimässä paikassa). Ota kakku pois uunista kohoamasta ja nosta lämpötila 200 asteeseen.

Voitele kohonneen pullakakun pinta munalla ja ripottele pinnalle raesokeria. Paista uunin alimmalla tasolla 15 min, laita folio pinnalle ja jatka paistamista noin 15 min. Anna pullakakun jäähtyä ennen vuoasta irrottamista.

Lisää aiheesta:

PiparikanapeetRaparperi-bostonpulla - katso videoRaparperipiirakka pullataikinastaSuklaapullakranssiKauramuropullaKonjakkinen pipari-bostonpulla
SuklaaleivoksetMyllyn ParasLeivontaMakeat leivonnaisetJälkiruoat

Leivo helppo ja herkullinen suklaaboston! Tässä reseptissä käärittävän pullarullan sisälle laitetaan kanelisokerin tilalle suklaamurotaikinaa. Lopputuloksena syntyy herkullinen suklaapulla! Samalla ohjeella voi tehdä myös suklaakeksien makuisia korvapuusteja.

Tuoreimmat aiheesta

Suklaaleivokset
  • 15.11.202008:00
    Pikkujoulu

    Piparisnickers – Tiinan helppo herkku sopii myyjäisiin ja syötäväksi lahjaksi

  • 17.04.202011:05
    Hellapoliisi

    Miljonäärin murotaikinaneliöt – Katin syntisen hyvät herkkupalat valmistuvat superhelposti

  • 11.10.201720:00
    Koko Suomi leipoo -reseptit

    Salmiakkista: Lauran Salmiakkimuiskut

  • 18.02.201300:00
    Jälkiruoat

    Sitruunaiset suklaapalat

  • 18.02.201300:00
    Jälkiruoat

    Suklaaleivokset ananaskirsikoilla