Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Heidi leipoo: Spektri-pullat

9:58Heidi leipoo - vieraana Janna Hurmerinta
Julkaistu 25.10.2018 07:45

MTV LIFESTYLE

Värikäs pullataikina

  • 2 ½ dl kevytmaitoa
  • 1 ps Dr. Oetker Kuivahiivaa
  • 1 tl suolaa
  • ½ dl sokeria
  • 3 rkl Dr. Oetker Luomu Vaniljasokeria
  • 600 g Sunnuntai Anni Helenan kakkuvehnäjauhoja
  • 100 g pehmeää voita
  • 1 tl Dr. Oetker Sinistä geeliväriä
  • 1 tl Dr. Oetker Vihreää geeliväriä
  • 1 tl Dr. Oetker Punaista geeliväriä
  • 1 tl Dr. Oetker Keltaista elintarvikeväriä

Appelsiinitäyte

  • 1 dl sokeria
  • 100g voita
  • 2 ps Dr. Oetker Appelsiinin kuoriraastetta

Valmistusohje

Pullataikina: Lämmitä maito kädenlämpöiseksi ja liota siihen hiiva. Lisää suola, sokeri ja vaniljasokeri. Lisää kolmannes jauhoista ja vatkaa taikinaan ilmaa. Lisää jauhoja pienissä erissä voimakkaasti vaivaten. Lisää pehmeä voi pieninä kuutioina loppuvaiheessa yhdessä loppujen jauhojen kanssa. Jaa taikina neljään osaan ja lisää kuhunkin oma värinsä. Vaivaa taikina tasaisen väriseksi. Anna taikinoiden kohota lämpimässä paikassa kaksinkertaiseksi.

Valmistus: Kauli taikinat 35x20 cm -kokoisiksi levyiksi. Nosta levyt päällekkäin levittäen aina väliin 1/3 täytteestä. Leikkaa levystä 2 cm levyisiä, 20 cm pitkiä nauhoja. Kierrä nauhat spiraaleiksi ja nosta väljästi uuni pelleille. Anna kohota 15–30 minuuttia. Paista 185 asteisen uunin keskitasolla 12–15 minuuttia. Anna jäähtyä.

HeidiLeipoo;hyrräpulla

Lisää aiheesta:

Anun ohjeella teet parhaat laskiaispullat Koko Suomi leipoo: Sannan siemennäkkäri ja yrttinen leviteGluteenittomat porkkanasämpylätMansikkahampurilaisetKreikkalainen fetaleipäOlgan pullakranssi
Heidi LeipooMakeat leivonnaisetPullatHuomenta SuomiLeivontaJälkiruoat

Heidi leipoo -ohjelmassa valmistettiin Janna Hurmerinnan kanssa värikkäitä pullia, jotka kätkivät sisäänsä herkullisen appelsiinisen sisuksen. Nämä pullat kruunaavat kahvipöydän niin lastenkutsuilla kuin halloween-juhlissa.

MTV

Tuoreimmat aiheesta

Heidi Leipoo
  • 20.12.201808:00
    Huomenta Suomi

    Heidi leipoo: Markuksen tähtikuvio

  • 13.12.201808:00
    Huomenta Suomi

    Heidi leipoo: Helenan maalaisskonssit

  • 05.12.201808:00
    Makeat leivonnaiset

    Heidi leipoo: Vihreät pikkuleivät

  • 29.11.201808:01
    Leivonta

    Heidi leipoo: Minnan makea piparkakkutalo

  • 22.11.201808:01
    Huomenta Suomi

    Heidi leipoo: Hermannin herkkuleipä