Kompottia arktisista taskuravuista ja perunasta

Ainekset

  • 6 annosta

Raaka-aineet

  • 500 g perunoita
  • 250 g keitettyä arktista taskurapua
  • 25 g voita
  • 2 rkl crème fraîchea (28 % rasvaa)
  • suolaa ja pippuria
  • ¼ nippua ruohosipulia
  • loraus viinietikkaa

Valmistusohje

Pese perunat ja keitä ne kypsiksi miedosti suolalla maustetussa vedessä. Kaada keitinvesi pois ja anna ylimääräisen kosteuden haihtua kattilasta. Soseuta perunoita kevyesti lusikalla tai kauhalla.

Sekoita ravunliha, crème fraîche, voi ja hienonnettu ruohosipuli perunamuusiin.

Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää muutama tippa viinietikkaa syventämään makua. Tarjoa kompotti lämpimänä paistetun ruijanpallaksen ja kaprisvinegretillä maustetun purjosipulin kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja