Kolmen juuston fondue
Julkaistu
Sekoita mielellään erilaisia kypsytettyjä juustoja. ellei sinulla ole kirschiä kotona, voit käyttää vodkaa.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
4-6 hengelle
- 1 valkosipulinkynsi
- 3 dl kuivaa valkoviiniä
- 5 dl gruyèreraastetta
- 5 dl emmentalraastetta
- 5 dl vacherinraastetta
- 2 dl kirsch-likööriä
- muskottia
- suolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
1. Hiero fonduepata puolitetulla valkosipulinkynnellä. Kaada viini pataan ja kuumenna. Sekoita joukkoon juustoraasteet vähän kerrallaan, niin että ne sulavat. Mausta ja lisää kirsch viimeisenä.
2. Pidä pata koko ajan kiehumapisteessä alustan lämmittimellä ja dippaa juustosulaan vaaleata maalaisleipää. Valkoviini ruokajuomana kuuluu asiaan.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän minestronekeitto
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Mokkapalat
-
Anun mokkakakku
-
Jäädytetty Nutella-juustokakku
-
Taivaallinen omenahillo
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalat – Nannan täydellinen ohje, jolla saat uskomattoman mehevän lopputuloksen
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki