Klassinen rosolli
Klassinen rosolli ihanine makuineen kuuluu ehdottomasti joulupöytään. Se säilyy jääkaapissa hyvin viikon.
- Ruokavalio: Gluteeniton
1 annokseen
- 4 keitettyä perunaa
- 4 etikkakurkkua
- ½ dl punajuurilientä
- 4 valutettua sillifileetä
- 2 omenaa
- 1 keltasipuli
- 12 pientä säilykepunajuurta
- mustapippuria
Koristeluun
- 2-3 kovaksi keitettyä kananmunaa
- kuohukermaa
Valmistusohje
1. Kuutioi kaikki ainekset, sekoita kulhossa, mausta mustapippurilla ja punajuuriliemellä.
2. Pakkaa salaatti vedellä huuhdeltuun vuokaan, laita jääkaappiin maustumaan muutamaksi tunniksi.
3. Kumoa rosolli vadille, koristele hienonnetulla kananmunalla ja vatkatulla kermalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan