Klassinen rosolli ihanine makuineen kuuluu ehdottomasti joulupöytään. Se säilyy jääkaapissa hyvin viikon.
- Ruokavalio: Gluteeniton
1 annokseen
- 4 keitettyä perunaa
- 4 etikkakurkkua
- ½ dl punajuurilientä
- 4 valutettua sillifileetä
- 2 omenaa
- 1 keltasipuli
- 12 pientä säilykepunajuurta
- mustapippuria
Koristeluun
- 2-3 kovaksi keitettyä kananmunaa
- kuohukermaa
Valmistusohje
1. Kuutioi kaikki ainekset, sekoita kulhossa, mausta mustapippurilla ja punajuuriliemellä.
2. Pakkaa salaatti vedellä huuhdeltuun vuokaan, laita jääkaappiin maustumaan muutamaksi tunniksi.
3. Kumoa rosolli vadille, koristele hienonnetulla kananmunalla ja vatkatulla kermalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.