Klassinen rosolli

Klassinen rosolli ihanine makuineen kuuluu ehdottomasti joulupöytään. Se säilyy jääkaapissa hyvin viikon.

1 annokseen

  • 4 keitettyä perunaa
  • 4 etikkakurkkua
  • ½ dl punajuurilientä
  • 4 valutettua sillifileetä
  • 2 omenaa
  • 1 keltasipuli
  • 12 pientä säilykepunajuurta
  • mustapippuria

Koristeluun

  • 2-3 kovaksi keitettyä kananmunaa
  • kuohukermaa

Valmistusohje

1. Kuutioi kaikki ainekset, sekoita kulhossa, mausta mustapippurilla ja punajuuriliemellä.

2. Pakkaa salaatti vedellä huuhdeltuun vuokaan, laita jääkaappiin maustumaan muutamaksi tunniksi.

3. Kumoa rosolli vadille, koristele hienonnetulla kananmunalla ja vatkatulla kermalla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja