Kiinalainen pata sianlihasta
Julkaistu
Tee ruoasta vielä kiinalaisempaa tarjoilemalla lisäkkeenä riisiä. Ja kata tietenkin syömäpuikot!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Neljälle
- 800 g sianlapaa
- suolaa ja pippuria
- 3 sellerinvartta
- 250 g vihreitä papuja
- 5 dl vaaleaa lihalientä
- 1-2 rkl kiinalaista soijaa
- 50 g kuorittuja manteleita
- öljyä paistamiseen
Valmistusohje
1. Suikaloi liha, mausta ja ruskista pannulla öljyssä. Siirrä lihat pataan. Suikaloi sellerinvarret ja lisää ne sekä pavut pataan.
2. Kaada lihaliemi pataan ja lisää soijaa vähän kerrallaan. Keitä hiljalleen kannen alla, 10-15 minuuttia.
3. Paahda kuoritut mantelit kuivalla paistinpannulla ja sirottele ne ruoan pinnalle ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut