Tee ruoasta vielä kiinalaisempaa tarjoilemalla lisäkkeenä riisiä. Ja kata tietenkin syömäpuikot!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Neljälle
- 800 g sianlapaa
- suolaa ja pippuria
- 3 sellerinvartta
- 250 g vihreitä papuja
- 5 dl vaaleaa lihalientä
- 1-2 rkl kiinalaista soijaa
- 50 g kuorittuja manteleita
- öljyä paistamiseen
Valmistusohje
1. Suikaloi liha, mausta ja ruskista pannulla öljyssä. Siirrä lihat pataan. Suikaloi sellerinvarret ja lisää ne sekä pavut pataan.
2. Kaada lihaliemi pataan ja lisää soijaa vähän kerrallaan. Keitä hiljalleen kannen alla, 10-15 minuuttia.
3. Paahda kuoritut mantelit kuivalla paistinpannulla ja sirottele ne ruoan pinnalle ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!