Kiinalainen pata sianlihasta
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5649492/landscape16_9/515/290/57cd3e80afc79b40e7d8cb154c04b1c3/tl/933574-3368.jpg)
Julkaistu
Tee ruoasta vielä kiinalaisempaa tarjoilemalla lisäkkeenä riisiä. Ja kata tietenkin syömäpuikot!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Neljälle
- 800 g sianlapaa
- suolaa ja pippuria
- 3 sellerinvartta
- 250 g vihreitä papuja
- 5 dl vaaleaa lihalientä
- 1-2 rkl kiinalaista soijaa
- 50 g kuorittuja manteleita
- öljyä paistamiseen
Valmistusohje
1. Suikaloi liha, mausta ja ruskista pannulla öljyssä. Siirrä lihat pataan. Suikaloi sellerinvarret ja lisää ne sekä pavut pataan.
2. Kaada lihaliemi pataan ja lisää soijaa vähän kerrallaan. Keitä hiljalleen kannen alla, 10-15 minuuttia.
3. Paahda kuoritut mantelit kuivalla paistinpannulla ja sirottele ne ruoan pinnalle ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka