Kiinalainen pata sianlihasta

Tee ruoasta vielä kiinalaisempaa tarjoilemalla lisäkkeenä riisiä. Ja kata tietenkin syömäpuikot!

Neljälle

  • 800 g sianlapaa
  • suolaa ja pippuria
  • 3 sellerinvartta
  • 250 g vihreitä papuja
  • 5 dl vaaleaa lihalientä
  • 1-2 rkl kiinalaista soijaa
  • 50 g kuorittuja manteleita
  • öljyä paistamiseen

Valmistusohje

1. Suikaloi liha, mausta ja ruskista pannulla öljyssä. Siirrä lihat pataan. Suikaloi sellerinvarret ja lisää ne sekä pavut pataan.

2. Kaada lihaliemi pataan ja lisää soijaa vähän kerrallaan. Keitä hiljalleen kannen alla, 10-15 minuuttia.

3. Paahda kuoritut mantelit kuivalla paistinpannulla ja sirottele ne ruoan pinnalle ennen tarjoilua.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja