Kevyttä silliä venäläisittäin
Silli kuuluu rasvaisimpiin kaloihin, mutta niiden rasva on terveellistä joten nauti silliä hyvällä omallatunnolla. Tässä silli tarjoillaan venäläisittäin suolakurkun ja punajuuren sekä kevyen mutta maukkaan kastikkeen kera.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Neljälle
- 1 prk valutettuja sillifileitä
- 1 ½ dl säilykepunajuuria
- 1 ½ suolakurkkua
- 1 ½ suikaloitua purjoa
- 2 dl mietoa, maustamatonta jogurttia
- 1 rkl makeaa sinappia
- 1 tl currya
- 1 rkl raastettua piparjuurta
- ½ dl hienonnettua tilliä
Valmistusohje
1. Paloittele sillit 1 cm kokoisiksi paloiksi, asettele vadille.
2. Hienonna punajuuret ja suolakurkku sekä purjo. Asettele ne raidoiksi sillin päälle. Koristele tillillä.
3. Kastike: Sekoita jogurtti, sinappi, curry, piparjuuri ja tilli kastikkeeksi. Tarjoile erillisestä kulhosta.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka