Kevyt fenkolilounas

Tämän maukkaan pienen paketin voit myös valmistaa ulkogrillissä.

Yhdelle

  • 1 pieni fenkoli
  • 1 iso tomaatti
  • 50-75 g keittokinkkua
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • ½ rkl oliiviöljyä

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Suikaloi fenkoli. Kalttaa, kuori ja hienonna tomaatti. Suikaloi kinkku.

2. Laita fenkoli, tomaatti ja kinkku alumiinifolioarkin päälle. Mausta ja pirskota päälle hieman öljyä.

3. Taittele paketti kokoon ja laita uuniin 15-20 minuutiksi kunnes fenkoli on pehmennyt.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!