Julkaistu
Tämän maukkaan pienen paketin voit myös valmistaa ulkogrillissä.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Yhdelle
- 1 pieni fenkoli
- 1 iso tomaatti
- 50-75 g keittokinkkua
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
- ½ rkl oliiviöljyä
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Suikaloi fenkoli. Kalttaa, kuori ja hienonna tomaatti. Suikaloi kinkku.
2. Laita fenkoli, tomaatti ja kinkku alumiinifolioarkin päälle. Mausta ja pirskota päälle hieman öljyä.
3. Taittele paketti kokoon ja laita uuniin 15-20 minuutiksi kunnes fenkoli on pehmennyt.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.