Kevyt fenkolilounas
Tämän maukkaan pienen paketin voit myös valmistaa ulkogrillissä.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Yhdelle
- 1 pieni fenkoli
- 1 iso tomaatti
- 50-75 g keittokinkkua
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
- ½ rkl oliiviöljyä
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Suikaloi fenkoli. Kalttaa, kuori ja hienonna tomaatti. Suikaloi kinkku.
2. Laita fenkoli, tomaatti ja kinkku alumiinifolioarkin päälle. Mausta ja pirskota päälle hieman öljyä.
3. Taittele paketti kokoon ja laita uuniin 15-20 minuutiksi kunnes fenkoli on pehmennyt.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut