Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kevyt broileripäivällinen

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Broileri on jo sinällään kevyttä ruokaa, ja jos sen keittää, valmistuksessa ei tarvitse rasvaa lainkaan. Vedä mielellään linnulta nahka pois ennen tarjoilua.

  • Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Laktoositon

Neljälle

  • 1 broileri, noin 1,3 kg
  • 1 kanaliemikuutio
  • 6 kokonaista valkopippuria
  • 1 laakerinlehti
  • 4 mausteneilikkaa
  • 1 nippu tilliä silputtuna
  • 1 iso kurkku

Valmistusohje

1. Halkaise broileri kahtia ja laita puolikkaat kattilaan, kaada päälle vettä, niin että se melkein peittää ja murenna joukkoon liemikuutio. Lisää mausteet jo suurin osa tillistä.

2. Keitä hiljalleen, kunnes broileri on kypsä, noin 35-40 minuuttia.

3. Kuori kurkku, leikkaa se sauvoiksi ja pane ne kiehumaan mukaan 5 viimeiseksi minuutiksi. Tarjoile broileri ripoteltuna tillisilpulla.

Lisää aiheesta:

KanaliemiKeitettyä broileria sienten ja herneiden keraBroileria paistopussissa persiljan ja sitruunan keraKokonaisena keitetty broileriLämmittävä kanakeittoChilibroileri
BroileriKevytKananmunatonLaktoositonPääruoatKanaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Broileri
  • 04.05.202010:22
    Kaappaus keittiössä -reseptit

    Broileripyörykät – Kari Aihisen helppo resepti

  • 09.04.202010:53
    Uunibroileri

    Pirikanaa Hans Välimäen tapaan eli piri-piri -broileria

  • 31.03.202010:56
    Aasialainen ruoka

    Helppo cashew-kanakastike

  • 12.03.202012:19
    Uunibroileri

    Maitokana Jamie Oliverin tapaan – "Kaikkien aikojen paras kanaresepti"

  • 10.02.202012:26
    Kanapasta

    Katin salmiakkikanapasta – helppo broileriruoka, joka ei jätä ketään kylmäksi