Täytä pizzapohja mielesi mukaan. Valmiista pizzasta riittää annoksia 8 kpl. Energiapitoisuus: 107 kcal/annos. Resepti on Keventäjät-palvelun laajasta valikoimasta. Lisää maistuvia ja kevyitä reseptejä sekä tietoa painonhallinnasta löydät osoitteesta keventajat.fi.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- 1.5 dl vettä
- 25 g hiivaa
- 1 rkl oliiviöljyä
- 1 tl suolaa
- 0.25 tl sokeria
- 2 dl Sunnuntai täysjyvävehnäjauhoja
- 0.5 dl ruisjauhoja
- 1 dl Sunnuntai erikoisvehnäjauhoja
Valmistusohje
Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi. Murenna hiiva joukkoon.
Lisää oliiviöljy, suola ja sokeri.
Alusta jauhot joukkoon erissä.
Vaivaa taikina notkeaksi jauhotetulla alustalla.
Anna taikinan nousta kulhossa liinalla peitettynä noin 30 minuuttia.
Kuumenna uuni 250 asteeseen.
Vaivaa noussutta taikinaa alustalla hetki.
Kauli taikina pyöreäksi levyksi ja aseta levy leivinpaperin päälle uunipellille.
Taivuta ulkoreunaa sisäänpäin koko matkalta.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.