Keventäjän parempi pizzapohja

Täytä pizzapohja mielesi mukaan. Valmiista pizzasta riittää annoksia 8 kpl. Energiapitoisuus: 107 kcal/annos. Resepti on Keventäjät-palvelun laajasta valikoimasta. Lisää maistuvia ja kevyitä reseptejä sekä tietoa painonhallinnasta löydät osoitteesta keventajat.fi.

Ainekset

  • 1.5 dl vettä
  • 25 g hiivaa
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 tl suolaa
  • 0.25 tl sokeria
  • 2 dl Sunnuntai täysjyvävehnäjauhoja
  • 0.5 dl ruisjauhoja
  • 1 dl Sunnuntai erikoisvehnäjauhoja

Valmistusohje

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi. Murenna hiiva joukkoon.

Lisää oliiviöljy, suola ja sokeri.

Alusta jauhot joukkoon erissä.

Vaivaa taikina notkeaksi jauhotetulla alustalla.

Anna taikinan nousta kulhossa liinalla peitettynä noin 30 minuuttia.

Kuumenna uuni 250 asteeseen.

Vaivaa noussutta taikinaa alustalla hetki.

Kauli taikina pyöreäksi levyksi ja aseta levy leivinpaperin päälle uunipellille.

Taivuta ulkoreunaa sisäänpäin koko matkalta.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!