Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Keventäjän parempi pizzapohja

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Laktoositon, Kasvisruoka

Ainekset

  • 1.5 dl vettä
  • 25 g hiivaa
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 tl suolaa
  • 0.25 tl sokeria
  • 2 dl Sunnuntai täysjyvävehnäjauhoja
  • 0.5 dl ruisjauhoja
  • 1 dl Sunnuntai erikoisvehnäjauhoja

Valmistusohje

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi. Murenna hiiva joukkoon.

Lisää oliiviöljy, suola ja sokeri.

Alusta jauhot joukkoon erissä.

Vaivaa taikina notkeaksi jauhotetulla alustalla.

Anna taikinan nousta kulhossa liinalla peitettynä noin 30 minuuttia.

Kuumenna uuni 250 asteeseen.

Vaivaa noussutta taikinaa alustalla hetki.

Kauli taikina pyöreäksi levyksi ja aseta levy leivinpaperin päälle uunipellille.

Taivuta ulkoreunaa sisäänpäin koko matkalta.

Täytä pizzapohja mielesi mukaan. Valmiista pizzasta riittää annoksia 8 kpl. Energiapitoisuus: 107 kcal/annos. Resepti on Keventäjät-palvelun laajasta valikoimasta. Lisää maistuvia ja kevyitä reseptejä sekä tietoa painonhallinnasta löydät osoitteesta <a href="http://keventajat.fi/">keventajat.fi</a>.

Lisää aiheesta:

OmenalimppuRusina-kookos-vuokaleivätHapankaalisämpylätRasvattomat kaurakeksitPorkkanakakkuMustikkapiirakka kevyt ja helppo resepti
PizzaPizzapohjaKevytKananmunatonLaktoositonKasvisruokaKrista KupariharjuKeventäjätLeivontaSuolaiset leivonnaiset

Tuoreimmat aiheesta

Pizza
  • 05.05.202212:55
    Viiden jälkeen

    Juustolautanen-pizza

  • 05.05.202212:39
    Makeat leivonnaiset

    Rocky Road -pizza

  • 28.08.202012:24
    Karppaus

    Ketopizza – Katin ketogeeninen pizza on superherkullinen ja helppo valmistaa

  • 26.04.201708:21
    Pizza

    Valkoinen parsapizza

  • 31.03.201610:07
    Pizzapohja

    Pizzataikina: Pitkä kylmänostatus (48-96h)