Kevennetty pesto
Julkaistu
Kevyt ruoka on maistuvaa! Tällä pestolla laihduttajakin voi maustaa pastat ja salaatit todella maistuviksi.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Kasvisruoka
Neljä annosta
- 2,4 dl pilkottua tuoretta basilikaa
- 1 ruokalusikallinen parmesaaniraastetta
- 1 valkosipulin kynsi
- ½ ruokalusikallista sitruunan mehua
- 0,6 dl vähäsuolaista kasvislientä
- 2 ruokalusikallista pilkottuja saksanpähkinöitä, cashewpähkinöitä tai pinjansiemeniä
Valmistusohje
Sekoita aineet monitoimikoneessa. Seos säilyy jääkaapissa 5 päivää.
RAVINTOSISÄLTÖ:
26 kilokaloria, 1,1 g proteiinia, 1,8 hiilihydraatteja, 1,8 g rasvaa
Resepti on Bob Harperin kirjasta Suurin pudottaja - laihtumisen säännöt.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa